Napelemes rendszerek A-tól Z-ig

 

Akció!

Ingyenes felmérés, tervezés, pályázatírás

NAPELEMES RENDSZEREK KIVITELEZÉSE

Cégünk az iMachine Kft. 10 éve ipari gépek és alkatrészeik gyártásával kezdett el foglalkozni. A működésünk során felhalmozódott komoly szaktudást, és tapasztalatot más területeken is kamatoztatjuk azóta is.
Csapatunk – a környezettudatosság jegyében – komplett napelemes rendszerek telepítésével, zöld energiát felhasználó, standardizált automatizáláshoz kapcsolódó elemek gyártásával és értékesítésével egyaránt teljes körűen ki tudjuk szolgálni Partnereinket.
Fő profilunk kulcsrakész napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése, melyhez szükség esetén pályázatírást is vállalunk.
Elégedett vevőink elsősorban lakossági ügyfelek, termelő vállalatok és termelésautomatizálással foglalkozó integrátorok, valamint raktárbázisok.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
Műszaki felmérés, tervezés

Szakembereink felmérik a tető állapotát, a tényleges szükséges panel darabszámot, azok, valamint az inverter elhelyezésének lehetőségét az optimális működés érdekében. A felmért adatok alapján a műszaki tervező elkészíti a HMKE tervet és a csatlakozási dokumentumokat.

PÁLYÁZATÍRÁS
Személyes tanácsadás

 Megrendelőink napelemes rendszereihez kapcsolódóan vállaljuk pályázatok elkészítését, teljes pályázati ügyintézéssel melyhez támogatás is igénybe vehető:

A pályázati lehetőségek itt érhetőek el

ÉPÍTÉS, KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉS

Megrendelőink számára 5, 10, 15, 50 kWp-s komplett, prémium minőségű kulcsrakész napelem rendszerek gyártását és telepítését vállaljuk inverterrel és tartószerkezettel együtt.
Az elmúlt évben több mint 200 sikeres kivitelezésünk történt a megrendelők nagy megelégedésére.

ALKATRÉSZEK

Kiváló minőségű napelemeket, elsőosztályú elsősorban osztrák invertert, anyagában rozsdamentes tartószerkezetet, UV álló elektromos szerelvényeket,UV és lépésálló flexibilis védőcsöveket javasolunk kedves megrendelőinknek megvásárolni, 12 év teljes körű, és 25 év min 80% teljesítménygaranciával a napelemekre.